Nejnovější recenze ze sekce Lyžařské brýle
- Super obchůdek
- super cena
dopručuji všem!
- kvalita
- skvělá cena
- rychlost připraveného zboží na prodejně
- Fakt genialne brylky...dizajn uplne bozsky, crazy taky aky mam rad
- na nete som cital ze H.I. Permision ma priepustnost svetla kolo 62 % no vyrobca uvadza v krabici 55 %. Kedze som chcel skla do horsieho pocasia som trosku sklamany...no uvidim ako sa budu chovat :)
este som ich nejazdil ale za tu cenu :D (50 % dole!) budu good
- skvělé brýle za výbornou cenu
- perfektně padnou(drobný, úzký obličej)
- lehké
- ohebné
- v nabídce spousta krásných barevných kombinací
- Hezké zpracování, dobře sedí.
- Brýle dodávané bez ochranného sáčku
Výrobek odpovídá uvedenému popisu prodejce.
- Špičková optika a neotřelý futuristiský design by Simon Dumont.
- Mám poměrně dost široký obličej a čekal jsem že budou i brýle širší. Naštěstí to ale stačí i mě pač pěna kolem obličeje si ještě trošku sedne.
Pro znalce netřeba koment. Pro neznalce jen krátce: Tento model s polarizačními skly je v podstatě to nejlepší na světě (co se týká optiky) co si můžete pořídit. Vyšší cena je adekvátní kvalitě.
proto
- Splňují vše, co slibují:-)
Jsem moc spokojená
- pro výběr z velkého sortimentu
Pokud budu příště objednávat, tak to bude opět u této firmy.
Produkt jsem již vyzkoušel a nenašel jsem jedinou vadu,
Určitě bych tento obchod doporučil.
Bezvadné
- super bryle
- /
spokojenost
- Perfektní optika
- Pásek se sponou pod helmu
- Vyšší cena
Celkově spokojenost, dobrá použitelnost i s dioptrickými brýlemi.
- hezké zpracování, dobře sedí
- použitelné jen při slunečném počasí, protože mají příliš tmavé sklo
téměř je nepoužívám, protože je přez ně špatně vidět :-(
nevím na co výrobce myslel, když vybíral barvu skel???
- velmi slušná kvalita a vynikající cena
- jsou to spíš dámské brýle nebo pouze pro užší obličej - což není uvedeno
nabídka dobrá - ale popis pánské brýle - ne úplně odpovídá - musel jsem z toho důvodu brýle darovat jiné osobě
dobrá cena i kvalita
- rychlost, bezproblémovost, kvalita
rychlost, bezproblémovost, kvalita
- -velikost
- -cena
- -antifog úprava
- - bylo by fajn, kdyby prodejci nelepili nálepky se specifikací přímo na skla. Zbytky lepidla se pak špatně odstraňují.
tzto lyžařské brýle jsem si vybrala z toho důvodu, že ač dospělá, mám asi úzký obličej a všechny brýle pro dospělé mi byly velké. díky dětské velikosti jsem i ušetřila dost pěněz, protože ve velikosti pro dospělé za stejně kvalitní brýle bych zaplatila minimálně jednou tolik.
Brýle perfektně sedí, nemlží se, dobře přizpůsobují barvu skel okolí, nepropouští UV záření. Molitan po obvodu příjemně hřeje. Když lyžuji, vůbec o nich nevím.
Myslím, že s toutu osvědčenou značkou lyžařského vybavení nelze šlápnout vedle.
Za sebe brýle určitě doporučuji a zejméne ženám doporučuji nebát se zkusit dětskou velikost brýlí. možná budete překvapeny, že dětské vám mohou sedět lépe než dospělácké.
Jediné s čím jsem byla nespokojená bylo to, že můj prodejce nalepil přímo na skla nějakou nálepku a zbytky lepidla jsem musela odtsranit ředidlem. Bála jsem se, zda ředidlo nemůže sklům nějak ublížit.
- super brýle-super cena
doporučuji